8 daga igjen!

Det e kn 8 daga til vi sette nasa mot dei forente amerikanske statar. Sjølsagt he det dukka opp veldig treiske problem som fornying av amerikanske pass, framskaffing av tapt navneendringsskjema osv. Slikt skjer ALLTID med oss i siste liten. Håpe berre alt ordna sej!

Ellers e ej ferdig med eksamen. Korleis det gjekk gjenstår å sjå, men det skal vel noke til at det kune står svada på 7 side. Då syns ej jaggu mej ej fortena en medalje for det også ;P

No går tida til å vaske alle kleda, rydde og vaske slik at alt e klart til vi reise. Orka virkelig ikkje tanken på å kome heim til et bomba horehus.

For dei so lure so kan ej meddele at ej framleis e sjukemelde på grunn av gryggproblem, men at det no he stabilisert seg og ej e ikkje avhengig av smertestillande til ei kvar tid – noke so for mej og magen min e veeeldig gledelig! Skal til lege for konsultasjon igjen no på fredag for å sjå om ej e br anok til å jobbe dei siste 2 dagane før ej teke ferie eller om han helst ser at ej e heimeverande husmor ei stund til.

Ej skal vertfall nytte høvet til å glede mej til ferie, sol, sommar og høge temperatura 🙂

Downtown New York

Downtown New York (Photo credit: sreevishnu)

Advertisements
  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: