HAHAHAHAHAHA!!

SKulle kjøpe kinamat i dag. Ringte ned på Landscape. Dei tok IKKJE telefonen. Ej fleipa med at dei sikkert he reist på ferie. Vi kjørte ned. Det vamørkt. På døra stod det: Vi har stengt pga. ferie – Velkommen tilbake. HAHAHAH! Dei he stengt. Ikkje veit vi fra ka tid og aldeles ikkje ka tid dei skal åpne igjen! Å GUD KOR EJ DØR PÅ MEJ! Glømt eå ta bilde av det når ej va der. Må gjer det en anna dag. Kanskje i morga. Ler mej SKAKK! 😀 <3Landslide<3  (internt navn for landscape).

-Mailinn

Advertisements
 1. #1 by Mia Jørgensen on 18/06/2010 - 12:56 am

  Tusen takk for det 🙂 Jeg har brukt den nye malen til wordpress «Wu Wei». Sliter litt med å få headeren til å bli stor på wordpress, så la heller bildet inn som bakrunn. Da bare stiller man det inn på at det skal vises en gang og være horisontalt. man kan også ha det på langs..
  Det eneste som er litt dumt er at jeg ikke får widgetsene til å vises oppe på siden i denne malen.
  Fin blogg du også har!

  • #2 by mailinnw on 18/06/2010 - 10:38 am

   takk 🙂 og tusen takk for tipset. He hatt lyst på et lignande design som ditt lenge, men he aldri komt over noke som ligna. He ikkje visst korleis en gjer det heller for den saks skyld :p Men no blir det andre boller! 🙂 supert!

 2. #3 by Camilla on 19/06/2010 - 4:10 pm

  SV: Tusen takk for de fantastiske ordene. Det har betydd veldig mye for meg å få støtte i denne saken. Nå kommer jeg snart til å ta saken et steg videre, etter litt koselig mas fra noen lesere. En spennende tid skal jeg gå i møte 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: