Hard times

Ej vekkje kar ej skal bjynde. E so sliten at ej skjønna ikkje korleis ej skal komme mej gjennom mai måned. Null stipend i juni og juli betyr KNALLHARD jobbing for å kunne klare å betale husleiga. Fe litt igjen på skatten og litt i feriepenga, men når det helst bær sparast til dipositum og leige i August so e det ikkje mkje å hente.

Sida ej skrive timeliste og jobba i kommuna so e det det ej jobba for fram til 10.mai ej fe i lønn i juni. Det sei sej sjøl at det blir lite jobbing når det e eksamen 10. mai og bachelor innlevering den 18. Skal leve på suppe og nudla i vekesvis i sommar for å kunne komme i mål. Det blir knallhard jobbing, men heldivis et par frihelge til å fare i bryllup og en tur til Bergen på kinatreff. Korfår må penga vere et sånnt frustrasjonsmoment? Ej he mest lyst til å legge mej ned å grine berre ved å tenke på penga. E det heil ukjent for dokke andre? Berre ej so føle det slik?

Gleda mej til å jobbe på heiltid. Ha fri når ej ikkje e på jobb og ikkj eminst sleppe å gå under den ekstremt mørke og tunge regnskya som heite oppgåveskriving, pensumlesing og eksamen. Gleda mej til å trene når EJ vil, berre fordi EJ vil det! Kan ha energi til å rydde og lage mat. Sleppe å snu på kronene for å sjå ka me he råda til dinne månaden. Gleda mej til å kunne spare i staden for å bruke opp sparekontoen. Gleda mej til å ha HEILT fri av og til. Kanskje til og med ha råd til en ferie? Det blir nydelig! HEILT fantastisk! Can’t wait! Det e 18 daga igjen av skuletida mi. 18 daga igjen til ejikkje skal studere meir…vertfall ikkje på lenge! Ej e lei. Trøtt. Utslitt. Svolta på friheit. Ej skal leve det ekte livet – frå og med 19. mai, 2010.

-Mailinn

Advertisements
  1. Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: