Deilige rundstykke til frokost

Baka rundstykke til frokost i dag. Tenkte ej skulle prøve REGAL si mjølblanding «grovbakst» sida den va på 10-kroners marked på spar 🙂

Det va veldi lett å lage. Tillatte kun tørrgjær, vatn, olje, salt og sukker (kor mykje ta ka står på baksida av pakken). Elta den i kjøkkenmaskina i sånn 3 minutt før den skulle forheve i 30 minutt.

Rulla den i 11 emne. Det viste sej å vere litt lite for rundstykka beli forferdelig store! tenke å lage 12 emne neste gang. Trur det blir akkurat passe.

200-225 grade i 10-15 minutt. Ej måtte ha mine i ovnen på 220 grade i 17 minutt. Dei blei gjennomstekte og saftige.(et lite tips e å bruke olje i staden for mjøl når du baka dei ut / rulla dei ut.)

Nydelig frokost! Salami, agurk og tomat ❤ jadda….ej he snek emej til me litt majones heilt underst. Det e no tross alt søndag. Viss du lure på kar glaset e so brukakje ej glas. Ej drikke melka rett frå kartongen…ekkelt? Slike smålige hensyn kan ikkje ej ta desverre.

Min dom: veldig enkelt å lage. Litt bæsj at det må heve so mykje (til sammen 1 time og et kvarter), men det va SO verdt det for rundstykka va saftige, smakfulle og delikate 🙂 NAM!

-Mailinn

Advertisements
  1. #1 by Joyce Cassandra on 25/04/2010 - 4:26 pm

    Skulle gjerne ha baka nåken grove rondstykke sjøl! He berre et problem: Hekje plass i frysaren!
    Lite gunstig me verdens minste frysar 😛 fekje baka nåke!

  2. #3 by Silje on 27/04/2010 - 9:46 pm

    Åh, såg godt ut!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: